Divendres 28 de juliol Barcelona Razzmatazz 2

Descendents

Foto de Descendents

Una de les bandes de Punk Rock per excel·lència del panorama internacional són, sens dubte, DESCENDENTS. Els nord-americans visitaran aquest estiu la capital catalana, entre els seus èxits de sempre, amb el seu treball "Hypercaffium Spazzinate" (2016) i el disc començat el 2002 que van publicar recentment “9th & Walnut” (2021). Amb més de quatre dècades d'experiència a l'esquena aquests pioners del Punk Rock per fi arriben en sala capitanejant el Warm Up del Festival Barna 'n'Roll.

Good Riddance

Foto de Good Riddance

La consolidada banda de hardcore punk GOOD RIDDANCE ve des de Santa Cruz, Califòrnia, per formar part del Warm Up del Festival #BarnaNRoll. Amb més de tres dècades als escenaris, el quartet nord-americà ens portarà els seus innombrables èxits al costat del seu darrer treball “Thoughts And Prayers” (2019) amb què estarà caldejant l'ambient a la sala Razzmatazz pel que serà un cap de setmana inoblidable .

Authority Zero

Foto de Authority Zero

La banda de punk rock melòdic AUTHORITY ZERO original de Mesa, Arizona, estarà obrint al Warm Up del Festival #BarnaNRoll. Els nord-americans porten gastant les sabates des dels inicis dels 90 i vénen amb les piles ben carregades amb el seu nou treball “Ollie Ollie Oxen Free” que van treure a mitjans del 2021 i juntament amb el que interpretaran els seus millors temes en una nit memorable..